Kretsting med miniforum

11 november, 2021 av Hilde Haldorhamn

I år prøver vi igjen vår nye modell for kretsting. Vi har satt av en hel søndag til demokrati og erfaringsutveksling.

Før kretstinget skal vi ha en dag med forum for speidere og rovere hvor de kan på sitt vis diskutere sakene som skal opp til behandling på kretstinget – og de kan komme med egne forslag/innspill til kretstinget.

Speider- og roverforum er to forskjellige forum der speiderne og roverne kan snakke om kretstingsakene på sine egne premisser, og ta opp andre saker de er opptatt av. Roverforum vil også ha valg av nytt Roverstyre, så er det potensielle kandidater i din gruppe, få de med. Det blir også plass til litt lek og tull.

Speidere og rovere! Gå ikke glipp av muligheten til å påvirke. Meld dere på forum.

Vi skal også ha lederforum hvor vi skal jobbe med saker som ledertrening, rekruttering og deling av tips og opplegg i enheter. Det vil også en økt med fokus på beverarbeid.

Det vil si at du som leder kan ta med deg noe du har gjort i din enhet som har vært bra og dele. Og gjør mange nok det går du fra forum med masse nye ideer!

Program

Kl. 1100 Velkommen

Kl. 1115 Speiderforum, roverforum, lederforum

Kl. 1315 Lunsj

Kl. 1400 Forum fortsetter

Kl. 1515 Kaker og kaffe, innsjekk til kretsting

Kl. 1600 – 1800 – Kretsting

Påmelding: gruppeleder melder på gruppevis i min speiding

Gruppene gjør som vanlig sine valg av delegater og observatører, men kan i tillegg stille med så mange de vil til forum. Alle som er med på forum kan selvsagt bli med på kretstinget. Hvem som der har stemmerett er avgjort av gruppenes valg av delegater.

Ta med

Innesko

Skrivesaker og gjerne PC

Alle gruppene stiller med en langpannekake til felles kakebord

Hvor? Mailand videregående, adresse: Mailandvegen 24, 1470 Lørenskog.