Søk på ULRIK 2023

28 oktober, 2021 av Hilde Haldorhamn

Nå er endelig åpnet for søknad til Ulrik-23! ULRIK er et toårig program for deg som er rover i kretsen, og som ønsker å utvikle deg som person og som leder. Du gjennomfører grunntreningen for ledere i Norges speiderforbund i patrulje sammen med andre unge ledere i Romerike krets, med to veiledere fra Ledertrenerpatruljen.

ULRIK-2023 starter høsten 2021 og avsluttes høsten 2023. Du gjennomfører lederkursene Trinn 0-3, deltar på emnekurs og patruljemøter, og får ansvar sammen med patruljen på kretsarrangementer. Programmet avsluttes med en patruljetur.

Hva forventes av deg? Deltakelse betyr at du binder deg til å prioritere ULRIK den tiden programmet varer. For å fullføre må du delta på alle kurs, arrangementer og patruljemøter som patruljen din er en del av i de to årene programmet varer. Du må også ha et fast leder- eller assistentansvar en enhet i speidergruppa di gjennom hele perioden, slik som beveren, flokken, troppen eller i roverlaget.

Lokal mentor Du må avtale med en speiderleder i speidergruppa di om å være din lokale mentor gjennom tiden i ULRIK. Mentorens oppgave er å følge deg opp i lederrollen din i speidergruppa. Veilederne fra Ledertrenerpatruljen vil ha en løpende dialog med denne mentoren underveis. Hva får du ut av det? I løpet av de to årene ULRIK-programmet varer vil du oppleve mye moro, utfordringer du vokser på, et godt samhold i patruljen og at du knytter vennskap på tvers av grupper i kretsen. Du risikerer også å utvikle deg både personlig og som leder, noe du vil ha med deg resten av livet. Hva koster det? Deltakeravgiften regnes for ett år av gangen. I 2021 var den på kr. 2500. Deltakeravgiften for 2022 bestemmes på kretstinget høsten 2021. Deltakeravgiften for 2023 bestemmes på kretstinget høsten 2022. Speidergruppene oppfordres til å betale deltakeravgiften for sine medlemmer! Hvordan søker du? Fyll ut søknadsskjemaet. Søknadsfrist er 31. oktober 2021. Som en del av utvelgelsen blant søkere vil kretsens Ledertreneransvarlig kontakte gruppelederen din etter søknadsfristen. https://min.speiding.no/activities/view/2750