Ledertrenerpatruljen

17 september, 2023 av Mai Fen

Ledertrenerpatruljen består av ledertrenere som er oppnevnt av kretsen og som har gått ledertrenerkurset. Mange av de har også tatt Trekøver-Gilwell kurset. Romerike krets har en faglig sterk og god ledertrenerpatrulje! De har holdt peff-kurs og trinnkurs, utdannet både nye og erfarende speidere og speiderledere. Patruljen er en god ressurs å ha i kretsen og bidrar til kvalitet til speidergruppene.

Denne sesongen blir det noen endringer i patruljen, og antallet er blitt redusert. Peffen deres, Siv Christine Bjørand Jørstad,  går av som peff og ut av patruljen. Det er også flere som skal gi seg eller trappe ned; Marie Ugland Kolbu, Ernst Jarle Bjerke, Sissel Anette Bjaanes og Odd-Arne Diseth. Disse har gjort en fantastisk jobb som ledertrenere, og kretsen ønsker å takke dem for sitt brennende engasjement!

Susanna Rossow er på vei inn i ledertrenerpatruljen. Hun har fullført Trekløver-Gilwell og ønsker å se nærmere på hva ledertrening er. Hun har blitt den nye kontaktpersonen og (midlertidige) peffen i patruljen. (susanna.helena.rossow@speiding.no)  Videre med i patruljen er Ragnar Sturtzel, Fredrik Rossow, Morten Q. Andersen og Einar Andres Øvreness.

Nye kurs vil bli planlagt. Frem til det, anbefaler vi å ta en titt på hva de andre kretsene har å tilby. Hva med å bli kjent med nye speidere og nye ledere? Ta en titt på min.speiding og finn ditt neste kurs!
Peff 2 arrangert av Follo krets, 27.-29. oktober
Trinn 3 i Trondheim, 29.september til 1. oktober.
Trinn 2 arrangert av Østre Østfold, 3.-5. november.

Det jobbes også med ledertrener-samarbeid på regionalt og nasjonalt nivå. Mye spennende i vente!

Tusen takk til alle ledertrenere som har vært med!
Lykke til, vi gleder oss til nye kurs med ledertrenerpatruljen!