Nytt år med mange muligheter

14 januar, 2022 av Hilde Haldorhamn

Nytt kretsstyret ble valgt på kretstinget i november, og de er allerede i gang.

Lurer du på hvem som sitter i kretsstyret? De finner du her.

Nye nettsider

Nytt av året er også nye nettsider, hvor det blir oppdaterte arrangement, kalendere og nyheter. Her finner du linker til grupper i kretsen, merker som bare Romerike krets har, og du kan booke utstyr som er til utlån.

De siste nyhetene finner du på forsiden, og skroller du lenger ned finner du også kalender med kretsens arrangement. Går du opp på toppen kan du trykke deg rett inn på forbundets nettsider.

Øverst til høyre på nettsiden finner du en nedtrekksmeny hvor du kan navigere videre og finne alt fra hvordan du kan bli speider, utstyrsutleie, dokumenter til nedlastning og adresse og kontaktpersoner i kretsen og mye mer.

Sidene vil bli oppdatert jevnlig med nyheter, kurs og arrangement. Her vil du også finne link til min.speiding og hvor det blir mulig å melde seg på når påmeldingen åpner.

Vil du være med og bidra

Har du lyst til å bidra til å lage nyhetsartikler, bilder og annen informasjon til nettsidene, kan du kontakte oss på romerike@speiding.no og skrive litt om deg selv og hva du har lyst til å bidra med.